گل و گیاه بوته

گل و گیاه بوته

تولیدو عرضه انواع گل های آپارتمانی و بن سای
گل و گیاه بوته

گل و گیاه بوته

تولیدو عرضه انواع گل های آپارتمانی و بن سای

گواوا

گواوا از مهمترین میوه های مناطق گرمسیری دنیاست که از لحاظ اقتصادی و تغذیه دارای اهمیت ویژه ای می باشد. میوه  آن به صورت تازه خوری و در صنایع تبدیلی به منظور تهیه آب میوه ,کمپوت,اسانس و پودر استفاده می شود.

نهال گواوا را میتوان در مناطق معتدله (شمال کشور) ، مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری کشت و پرورش داد.

نهال گواوا با توجه به ویژگی های خاصی که دارد به عنوان یک پوشش سبز و حافظ خاک توجه زیادی را به خود جلب کرده است و می تواند به عنوان تثبیت کننده خاک جهت جلوگیری از فرسایش بادی و آبی و به صورت کمربند سبز در اطراف شهرهای کویری و گرمسیری  و همچنین در کنار جاده ها مورد استفاده قرار گیرد.


 گواوا در مناطق نزدیک استوا؛ هر ماه استعداد گلدهی دارد، ولی در مناطق شمالی در سال دو بار و در مناطق جنوبی سه بار گل می دهد.

میوه گواوا با قیمت هر کیلو؛ 7 تا 10 هزار تومان در بازارهای محلی بفروش می رسد. شاید هم بیشتر


گواوا میوه گرمسیری دارای خواص دارویی با ۳۰ سال درآمدزایی

گواوا که به اشتباه آن را زیتون محلی می نامند، از میوه های مناطق گرمسیری دارای خواص دارویی است که در سن سه الی چهار سالگی پس از به بارنشستن؛
تا پایان عمر 30 ساله اش محصول می دهد و برای باغداران درآمدزا است.

میوه این درخت در زمستان که بازارها خالی از میوه های نوبر و تازه است، برداشت می شود وکمبود میوه های تازه در این فصل را تامین می کند.

 

گل دهی و برداشت میوه گواوا

نهال گواوا در سن سه الی چهار سالگی پس از به بارنشستن (میوه دهی)؛ تا پایان عمر 30 ساله اش محصول می دهد و برای باغداران  درآمدزا است.


نهال گواوا قرمز Strawberry Guava

گواوا در مناطق نزدیک استوا؛ هرماه استعداد گلدهی دارد، ولی در مناطق شمالی در سال دو بار و در مناطق جنوبی سه بار گل می دهد.
دوره گلدهی تا برداشت میوه در مناطق مختلف متفاوت است، اما بهترین نوع محصول وقتی است که میوه ها در فصل خشک رسیده باشند.

گل های گواوا بسیار خوشبو است و این گیاه اوایل بهمن ماه به گل می نشیند.
میزان عملکرد میوه گواوا حدود 5 الی 11 تن در هکتار است.  

این محصول در دیگر فروشگاه ها ؛ با قیمتی حدود 30 -50 هزار تومان بفروش می رسد.
 کیـفـیـت و ارزانـی را همزمان باهم می توان تجربه کرد.
از واسطه خرید نکنید، اغلب کسانی که در ایـنـتـرنـت تبلیغ می کنند واسطه هستند.

 درختچه گواوا ؛ قابلیت پرورش در آپارتمان را نیز دارد.


برگ های این گیاه کرک دار است و تنه آن از پوست متمایل به سبز یا قهوه‌ای متمایل به قرمز پوشیده شده است.

این گیاه ریشه ای عمیق و پرپشت دارد و زمان گلدهی آن ماه های بهمن و اسفند است با گل هایی به رنگ سفید و معطر.
میوه آن به انار کوچک و زیتون شباهت دارد، به همین سبب بومیان آن را اشتباها زیتون محلی می نامند.رنگ گوشت میوه؛ قرمز، سفید یا زرد است و مزه میوه رسیده ‘شیرین، ترش و یا ملس’ با بویی مطبوع است.
گواوا به صورت خام یا پخته و نیز در تهیه مربا و ژله و نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.


گیاه شناسی نهال گوا قرمز Strawberry Guava

نهال گواوا درختچه ای همیشه سبز با برگ های متقابل دراز و بیضی شکل از خانواده میرتاسه و گلهای بسیار معطر دارد.
میوه پس از مدت 90 تا 150 روز می‌رسد.
میوهای شیرین دارد و آن را به صورت خام یا پخته در مربا ، ژله و نوشیدنی قابل مصرف است .
این درختچه بومی امریکا و مکزیک است اما در تمامی کشورهای گرمسیری استوایی و ایران قابل کشت است .
میوه آن به دو گونه کشیده و گرد وبه رنگهای زرد و صورتی و یا سبز است.
گواوا سرشار از ویتامین A, B,C است و ویتامین C موجود در آن بیشتر از مرکبات است.
این میوه دارای مقدار زیادی کلسیم است که این امر در میان میوه ها غیر معمول است.
سرشار از انتی اکسیدان و همچنین برای جلوگیری از پیری و چروکی پوست بسیار مفید است .

 

 درباره درخت گواوا قرمز هندی

میوه درخت گواوا آن در اندازه های متوسط و نسبتا بزرگ وجود داشته و دارای بوی قوی و معطر است. این میوه دارای پوستی زرد یا صورتی مایل به قرمز است و طعمی شیرین دارد. دانه های موجود در این میوه با وجود کوچکی، بسیار زیاد بوده و بهتر است میوه رسیده درخت گواوا را درست پس از چیده شدن از درخت مصرف کرد.


میوه گواوا در حالتی که رسیده باشد، بسیار خوشمزه است و مزه ترش و شیرین (ملس) و عطـر مطبوعـی دارد.

به نوشته «Ask.Com» بعضی معتقدند که گواوا (Guava) نسبت به پرتقال، ویتامین C بیشتری دارد و میزان ویتامین A این میوه نیز بالا است. که اخیرا کشت آن در شمال ایران و مناطق گرمسیری کشور درحال افزایش است.


درختچه های گواوا در اوایل بهمن ماه به گل می نشینند و گل هایشان بسیار خوشبو است، همچنین پوست تنه گواوا سبز یا قهوه‌ای متمایل به قرمز است.

 برداشت میوه هر سال به طور معمول اوایل اسفند ماه شروع و به مدت حدود دو ماه تا اواخر فروردین ماه ادامه می یابد. گواوای تولیدی افزون بر عرضه در بازار داخل کشور به کشورهای همسایه ایران نیز صادر می شود.
(همچنین متقاضیان زیادی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس دارد.)

زادگاه و رویشگاه‌ها

درختچه گواوا بومی آمریکای حاره و نیمه حاره است و در آمریکای مرکزی، پرو و برزیل نیز می روید. این گیاه سال ها قبل به ایران وارد شد و در شمال و عمدتا در جنوب ایران رشد و تکثیر پیدا کرد.  

 خرید نهال گواوا قرمز مرغوب و اصلاح شده

فروش نهال گواوا قرمز مرغوب و اصلاح شده؛ یکی دیگر از درختان مناسب کشت در مناطق گرمسیری ، نیمه گرمسیری و معتدله .

به گزارش "باغدار نیوز"، این میوه از قدیم الایام وارد استان­های جنوبی کشور خصوصاً سیستان و بلوچستان و هرمزگان شده و در سال‌های اخیر باغات وسیعی از ارقام اصلاح شده آن ایجاد شده است.

برگهای درخت گواوا، متقابل، بیضی یا مستطیل بیضی تا حدودی نامنظم به طول 7 تا 16 و به عرض 3 تا 15 سانتیمتر، نسبتاً چرمی با رگه‌های موازی و کم و بیش پرزدار در قسمت زیرین می‌باشد. گلها سفید کم رنگ و خوشبو که به تنهایی و یا در خوشه‌های کوچک بر روی شاخه‌ها ظاهر می‌شوند. میوه گواوا، رسیده شیرین و معطر به شکل تخم مرغ یا گلابی شکل به قطر 5 تا 10 سانتیمتر (اندازه میوه از زردآلو تا گریپ فروت) با رنگ گوشت سفید، صورتی تا قرمز در ارقام مختلف که علاوه بر خام­خوری به عنوان دسر در تهیه سالاد، مربا، ژله، کمپوت، بستنی، کیک، ترشی، پودینگ و آب میوه نیز استفاده می‌شود.

درخت گواوا با بذر، قلمه ساقه و ریشه و نیز پیوند به راحتی تکثیر می‌شود. این درختچه بسیار مناسب برای بونسای است و در هر دو آب و هوای مرطوب و خشک، رشد می‌کند. در ارقام مختلف از 90 تا 150 روز بعد از گلدهی، میوه آماده برداشت است. از برگ و پوست درخت و میوه نارس آن در طب سنتی و صنایع رنگرزی استفاده می‌شود. به خاطر وجود اسید اسکوربیک از این میوه در جیره غذایی پرسنل ارتشها در جنگ جهانی دوم استفاده شده است.


گواوا در انواع متنوع از خاکها، از خاک رسی سنگین تا خاک شنی بسیار سبک، کشت می‌شود. از این گیاه به عنوان درختچه زینتی هم استفاده می‌شود. مصرف میوه گواوا، سیستم گوارشی را تقویت و ضدعفونی می‌کند. از آن جا که این میوه سرشار از سلولز گیاهی، فاقد کلسترول و حاوی میزان کمی کربوهیدرات قابل هضم است برای افرادی که قصد کاهش وزن را دارند می‌تواند مفید باشد. این میوه گرمسیری در بهبود بخشیدن به ظاهر پوست و جلوگیری از ناراحتی پوستی مفید است. آب میوه خام و نرسیده و یا برگ‌های گواوا، سرماخوردگی و سرفه را تسکین می‌بخشد. تحقیقات نشان می‌دهد، گواوا در جلوگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی نیز موثر است.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد